zullen we

samen jullie ideale werksituatie creËren?

Zoeken jullie naar manieren om het werk zó te organiseren dat het op alle fronten lekker loopt? Iedereen die stoeit met een werkgerelateerd thema en zich hierop wil ontwikkelen, kan bij mij terecht. Samen ontdekken we de kern en de ‘echte’ vraag.

  “Ieder vraagstuk is een kans om creatieve energie in beweging te brengen!

  Vragen waar ik met mijn klanten vaak op uitkom zijn:

  “Hoe kunnen we…

  • …ontdekken wat we écht belangrijk vinden in ons werk?
  • …helder krijgen welke richting we op willen?
  • …bewuste keuzes maken die passen bij onze toekomstvisie?
  • …op onze eigen manier invulling geven aan onze functies?
  • …plezierig en succesvol samenwerken?”

  Willen jullie ook graag de ideale werksituatie creëren? Ik help jullie graag! Neem contact met me op om te ontdekken of het klikt.

  Het creatieve proces

  “Mensen zijn creators”

   

   

  Kenmerkend voor mijn werkwijze is het creatieve proces. Want mensen zijn creators en creatief denken is een van onze unieke eigenschappen. Wanneer we meer creativiteit toelaten, ontstaat er ook meer ruimte om op een plezierige manier ons werk te doen.

  Het creatieve proces vormt de rode draad door al mijn werkzaamheden:

  • NU
   • Wat is nu jullie verlangen om het anders te doen? Je gaat uit je hoofd naar je lijf en voelt wat echt belangrijk is. Door je intuïtie aan te spreken, krijgen we de essentie van de vraag helder.
  • IDEEËN
   • Met behulp van creatieve werkvormen gaan we op zoek naar antwoorden op jullie vraag. De inzichten die we opdoen vertalen we naar de praktijk.
  • KIEZEN
   • Zodra je ziet wat er allemaal mogelijk is, is het belangrijk dat we keuzes gaan maken. Daar help ik bij.
  • ACTIE
   • En tot slot bied ik ondersteuning en support om de acties ook daadwerkelijk uit te voeren.

  Op deze manier werken we samen toe naar een werksituatie die voor jullie en de organisatie kloppend is.

   Spreekt dit je aan? En ben je nieuwsgierig wat ik voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak om kennis te maken.

   "In de interactie tussen mensen ligt het goud"

   Mijn begeleidingsstijl kenmerkt zich door een waarderende blik voor wat al goed gaat en zorgvuldige begeleiding op de momenten dat het nodig is. Wanneer je oog hebt voor elkaar, de essentie ontdekt en de verschillen waardeert, dan kan je gezamenlijk heel veel bereiken. Ik breng graag duurzame ontwikkeling op gang, zodat je inzichten ook omzet in goede gewoontes.

   En net als alles in de natuur, heeft duurzame ontwikkeling tijd nodig. Gras gaat ook niet harder groeien wanneer je eraan trekt 😉

   Wil je een blijvende beweging in gang zetten en aan je ideale werksituatie werken? En met je intuïtie en creativiteit jouw antwoorden ontdekken? Dat kan! Bijvoorbeeld door: Mix & match Uiteraard is ieder mens, iedere situatie en daarmee ook iedere vraag anders. En daar pas ik mijn aanbod zorgvuldig op aan. Onderstaand aanbod is in de individuele vorm geschreven, maar ik faciliteer het creatieve proces ook met plezier voor groepen.
    Mijn klanten aan het woord:

   "

   Lotte is een heel prettige coach die écht jouw persoonlijke groei centraal stelt. Dankzij haar talent om op het juiste moment de juiste vragen te stellen heb ik me als mens en ondernemer kunnen ontwikkelen. Ze heeft goede werkvormen, is volledig oordeelloos en laat je nadenken over de essentie van jouw ontwikkeling.

   Dieger ten Berge
   Transities, strategie, innovatie
   Ditis’Em

   "

   Toen er, na een pittige privé periode, weer ruimte kwam en werk weer begon te kriebelen is Lotte naast mij gaan staan. Professioneel en liefdevol is ze met mij samen gaan wandelen, zoekend naar de juiste weg. Eerst visie vormend en daarna toegewerkt naar de praktijk. Hoe? Luisterend, invoelend, scherp, analytisch, spiegelend, toetsend, goede combinatie van ratio en gevoel en mij steeds weer vol vertrouwen laten groeien. Stap voor stap, zoeken en schakelen naar wat past. Nu mijn visie op werk helder is, ga ik energiek een nieuwe koers varen met mijn bedrijf. De bijdrage die Lotte hierin heeft geleverd is voor mij goud! Wilma Müller mediation, coaching, organisatieadvies Crossroads

   "

   Lotte heeft Blik goed gezien! Ze kijkt naar wat nodig is, en doet dat. Simpel, creatief en vol enthousiasme. Wij zijn fan!

   Hanneke Croonen
   Strategie en creatie
   Blik

   "

   Lotte haar rustige en open houding zorgt vrijwel direct voor een open gesprek tussen de collega’s. En voor creatieve inbreng! Ze krijgt iedereen mee, ook de collega’s die van nature zich wat minder snel laten horen.

   Erik Pigge
   ICT-manager
   Zorggroep Sint Maarten

   "

   De verwijzersbijeenkomst van Buurtbemiddeling was in handen van Lotte. Het had niet beter gekund. Lotte is een zeer prettige gesprekspartner. Ze is innovatief, bekwaam en een super organisator. Lotte dank voor jouw kennis, kunde en samenwerking. Zodra er weer een bijeenkomst is, weet ik je te vinden! Jolanda Borggreve coördinator Buurtbemiddeling Enschede

   "

   Voor een volgend project kies ik Lotte als eerste in mijn team. Ze vult aan, initieert, houdt scherp en weet precies wanneer je als groep even terug moet naar waarom je welke keuzes maakt en hebt gemaakt. Ze stelt anderen in staat bij te dragen en levert constant zelf het goede voorbeeld. Waardevol en fijn om mee te werken.

   Christian van Saaze
   Mede-eigenaar/directeur
   Duosport

   "

   Om tot de juiste ontwikkelstappen te komen stelt Lotte scherpe vragen om de kern van de zaak concreet te maken. Lotte is zorgvuldig en liefdevol, maar zeker ook confronterend waar het nodig is. Met haar grote ervaring in het begeleiden van (creatieve) ontwikkelprocessen, is ze erg goed in staat om bloot te leggen waar het hapert, waar pijnpunten liggen en wat nodig is om succesvol vervolgstappen te zetten. Erna Reiken Visual artist